Avainmedia

Avainmedia on helluntailiikkeen medialähetystalo, joka julistaa maailmanlaajuisesti evankeliumia sähköisten viestimien, kirjallisuuden ja internetin välityksellä. Yhdistys tuottaa ja julkaisee hengellisiä radio-, televisio- ja video-ohjelmia sekä painotuotteina mm. kirjoja.
Juutalaistyötä tehdään Venäjällä, IVY-maissa ja Israelissa

IVY-maiden noin miljoonan juutalaisen parissa Avainmedia tekee lähinnä kirjallisuus- ja raamattutyötä. Evankelioiva materiaali pyritään valitsemaan juuri juutalaisille sopivaksi.
Työ on keskittynyt neljään kaupunkiin, jotka sijaitsevat eri valtioissa. Kunkin kohteen työssä on omat erityispiirteensä:

• Tietty kohderyhmä - Pietarissa on paljon vanhuksia. Kotikäyntityö on tärkeää, koska kaikki juutalaiset eivät itse pääse käymään seurakunnassa.

•Työn kattavuus postitusten kautta - Rovnon messiaanisesta seurakunnasta lähetetään Raamattuja ympäri Ukrainaa vuosittain n. 10 000 kpl.

•Tietty ympäristö - Kirgisia on muslimimaa. Epävakaasta poliittisesta tilanteesta huolimatta messiaanisen seurakunnan pastorilla Aleksandrilla on selkeä näky tehdä työtä niin Kirgisian pääkaupungissa Bishkekissä kuin myös laajemmin Keski-Aasiassa.

•Heikko uskonnonvapaustilanne - Valko-Venäjällä Baranovitshissa messiaaninen ryhmä helluntaiseurakunnan yhteydessä kasvaa koko ajan.

Paikallisia työntekijöitä IVY-maiden juutalaistyössä on kymmenkunta.


Israelissa Avainmedia tekee yhteistyötä joidenkin messiaanisten seurakuntien kanssa kustantaen ja tuottaen hepreankielisiä kirjoja, DVD-filmejä ja internet-sivustoja. Parhaillaan kehitellään hepreankielisten tv- ja radio-ohjelmien aloittamista.
Avainmedia toimii kiinteästi seurakuntien kanssa juutalaisten parhaaksi.